TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Wednesday, November 25, 2009 / -10:40:00 PM
Tadaaaa!Nie dia..

Tadaaa!Nie dia sekut2 & kek yang saya ngan Opah beli siang tadi 
untuk Hari Raya Aidiladha..Lihat..sekelip mata dah siap tersedia.. :p


Bahulu,Kek Horen,Jejari Oats,Putu Kacang,Dal Pedas,Biskut 'Unknown'..
(Hihi..'Unknown'sebab tak ade letak namanya pun dekat bekas tu..Rasanya 
macam Almond London tapi rupa die tu macam 
Tat Telur yang jual kat Bakery jek,kan..)

Tak banyak pun beli sebab ada lagi yang Mom order dari jiran seblah tu..Plan nak la buat sekut & kek sikit sebab Raya Puasa hari tu tak buat sekut & kek pun..Tapi Opah ngan Mom cakap,tak payah buat sebab kalau saya buat habis lintang-pukang & comot dapo..Tapi saya tetap nak buat juga 1 jenis Kek..Salu buat Kek Batik,Almond London dengan Cornflakes Madu je bila Hari Raya..Tapi Raya Puasa tahun nie men order je..Sebab tu fikir nak buat juga Kek Batik untuk Aidiladha nie..
Ohh..lepas shopping biskut2 tu tadi kan kebetulan dekat seblah kedai biskut ada butik yang jual baju2 kurung & tudung..Opah nak beli baju kurung tapi dekat situ tak ada pun yang sepadan ngan badan Opah sebab Opah nie kecik comey je tapi baju kat situ semua besar & labuh..Kalo Opah pakai,agak2nya..nampak macam baju tu yang pakai Opah,kut..Hehe..So, Opah & saya beli seorang 2helai tudung..Lepas membeli tu kami balek, masa otw nak balek tu perut berkeriuk2 pulak minta di isi nie..Duk fikir2 kan nak makan apa la ekk..tup2 ternampak lak ada gerai Chendol & Laksa,apa lagi beli & tapau bawak balek lah..Sampai ke malam kenyang makan Laksa ngan Chendol..Alhamdulillah.. :)





Labels: ,


4 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Persiapan Menyambut Aidiladha..
  • Last Words of Prophet Muhammad SAW
  • Ribut Salji di Kuala Lumpur??
  • November Rain
  • Wanita yang Insaf
  • Hobi atau Obsesi??
  • Kisah & Iktibar..
  • Saya tak kan lupa pada senyuman Mak Teh..
  • I apologize for the Inconvenience!
  • Dahsyat Si Kecik Nie..


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati