TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Sunday, November 8, 2009 / -8:16:00 PM
Hobi atau Obsesi??


Assalamu'alaikum..
Disebabkan saya tak tak ada apa2 xtvt lewat petang tadi tu sempat la saya buat blogwalking ke blog kawan2 blogger..Ada yang outing ke hari nie?Pegi shopping la tu yea..ke..pegi tengok muvee..Heiii..lame nie saya tak pegi tengok muvee..Teringin nak tengok muvee kisah realiti lagenda bintang Pop Michael Jackson sebelum beliau meninggal tu yang katanya dah dapat kutipan box-office RM300juta lebih!Tapi bila lah dapat pegi nye yea..
Fuhh..lepas penat da jari nie berlari2 sambil bawa baton(blogwalking)keliling Kampung 'Maya', saya berehat seketika,tea-time!Goreng2 Keropok Pencil yang hubby bawak balek dari Kuantan waktu Encik Hubby outstation tu hari..Sambil2 makan tu selak2 Suratkhabar nak tau ler jugak ape cerita menarik hari nie..Sekali baca nak baca 2 suratkhabar sekali..Hari2 mau beli..Sampai ada lagi tu yang tak sempat saya nak habiskan membaca..Mana nak baca blog lagi nak baca bahan bacaan kat rumah lagi..Ada yang suratkhabar dibeli hari Isnin pun hari Rabu baru saya baca..Hubby dengan kawan2 yang rapat dengan saya da tau dah pe'el saya..Derang cakap saya nie ketinggalan zaman..Mana taknya,orang beli suratkhabar baca hari tu jugak saya buleh pegi baca esoknya..mana la tak ketinggalan bas kalo macam tuh..Hehe.. Saya pulak jenis tak boleh tengok Suratkhabar,Buku atau Majalah kat kedai mesti nak beli..Kalo buleh nak borong satu kedai tu..Apakaaaa..??HOBI ATAU obesiti OBSESI,saya pun tatau..Ada sape2 kah yang boleh beri pandangan & menolong saya yang memerlukan bantuan kecemasan untuk mengurangkan tabi'at merokok ini!??




Nie beli semalam..


Nie beli hari nie,tak abis lagi baca..hurmmm..


Labels: ,


18 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Kisah & Iktibar..
  • Saya tak kan lupa pada senyuman Mak Teh..
  • I apologize for the Inconvenience!
  • Dahsyat Si Kecik Nie..
  • Gabra habis gara-gara...
  • Something New the Red one that really 'Caught My E...
  • Papadom & Suara Kekasih Memanggil2ku
  • Boleh Ajar Saya Makan Sushi????
  • Deepavali
  • Stephen Gately (R.I.P)


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati