TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Wednesday, October 28, 2009 / -2:24:00 PM
Dahsyat Si Kecik Nie..



Assalamu'alaikum..
Dahsyat!!Maaacam,tak percaya budak sekecik nie berusia 5tahun,badan dah berketak2 macam body builder!Siap dah termasuk dalam list Guinness Book of World Records lagi tu nama Si Badan Berketak Giuliano Stroe nie..Video yang dirakamkan diatas pun tengah popular dekat YouTube..Tengok la aksi dia berdiri dengan tangan ke bawah kaki ke atas tu..Sambil kepit bola dengan kaki bergerak sejauh 10meter,nama Giuliano berjaya tersenarai dalam Guiness Book dan Giuliano merupakan seorang budak kecil yang paling kuat setakat nie..Macamana ekk..buleh ke segala tisu2,hormon2 dalam badan Giuliano nie terima keaadaan perubahan badan dia daripada tanpa ketak sampai la berketak-ketak!?


Labels: ,


11 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Gabra habis gara-gara...
  • Something New the Red one that really 'Caught My E...
  • Papadom & Suara Kekasih Memanggil2ku
  • Boleh Ajar Saya Makan Sushi????
  • Deepavali
  • Stephen Gately (R.I.P)
  • Desktop Deco!
  • Movie,Shashah,Buku & Pantai..
  • Gelak2..Geleng2..
  • Durian Kura2!?


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati