TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Monday, October 12, 2009 / -2:20:00 PM
Movie,Shashah,Buku & Pantai..


Assalamu'alaikum..Happy Monday!Lets killed the Monday Blues by imagined as if today is Friday!Hehe..Saya nak cerita pasal semalam yang sangat serunuk..Enjoy,sangat!Tapi tiba2 terasa jantung bagai disentap,beberapa kali!Semua gara-gara ini..






Memang betul2 buat saya terkujat2 bagai direnjat!Menakutkan betul this Movie..!
Sama je macam cerita Halloween!Saya pegi tengok Movie Sorority Row dekat theatre di Sunway Carnival Mall dengan my bff Shashah coz nak ajak hubby tapi hubby pun tak ade,die outstation ke Kuantan..Mula2 nak tengok Surrogates pukul 3:50ptg sebab minat ngan Bruce Willis tapi tak jadi sebab teruja pulak nak nengok Sorority Row yang kebetulan jugak anak Bruce Willis,Rumer pun berlakon sebagai Ellie dalam Movie nie..Kalau tak silap,kiranya nie penampilan kedua Rumer sebagai pelakon..Not bad..okey la juga dia acting..




 Lepas tersentap2 jantung dalam theatre tu kitorang cuba menstabilkan semula sistem pernafasan kitorang yang tercungap2 tadi nie & meredakan tekanan darah dalam jantung dengan pergi mengambil angin di tepi pantai! :) Tapi sebelum keluar dari Sunway Carnival Mall tu saya sempat beli 1 Novel & 1 Buku nie!


 

Nie ade la beberapa keping gambar dekat pantai yang sempat di snap sebelum Bateri Hp pun 'kong'..!Camera tak bawa sebab terlupa nak charge bateri.. :(





(Kitorang frenz since form 1-3 dalam kelas Arab dulu sampai lah ke form 4-5 kelas ekonomi & till now pun masi lagi berkawan..Sayang bangat ngan dia nie coz dia sangat baik & yang penting boleh menyimpan rahsia saya dengan baik.. :) 






 

Peace!Hehehe..




Labels: ,


13 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Gelak2..Geleng2..
  • Durian Kura2!?
  • I Havent Seen Biscuits Like This..Do U Like It Too...
  • Tag Tanpa Rasa Menyesal..Hehe..
  • Pemergian Yang Ditangisi
  • Potret Aidilfitri (2009)
  • Detik Terakhir Ramadhan..
  • Keje Ohhh Keje..
  • Dariku Untukmu..
  • Saya dapat Kad Raya.. :)


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati