TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Saturday, October 3, 2009 / -7:09:00 PM
Tag Tanpa Rasa Menyesal..Hehe..


Actually..tag yang Cik Bie kasik nie dah lama tersimpan dlm 'laci'..Jawapan untuk soalan no.2 tu memerlukan gambar 'kesayangan anda/saya'..'Barang' untuk buat Tag nie memang tak ada dalam lappy di rumah tapi ada saya store dalam PC di pejabat..Dah lama tak pegi pejabat sebab buat keja pun dari rumah je..Jadi last week lepas cuti Raya tu saya mula masuk office balik & dapat lah ambil pix kesayangan saya tu..

1) Anda rasa anda hot?
Hot ke saya??(Saya nak tanya anda..saya nie hot ke??! :p )


2)Upload gambar2 kesayangan anda?




3)Kenapa anda suka/sayang gambar ini?
Gambar nie lah satu2nya gambar saya dengan my late grandpa..

Saya rindu Atuk!!Al-Fatihah untuk allahyarham Atuk tercinta...
Tengok tu,gambar nie pun dah ada bahagiannya yang rusak tu.. :'-| Agak2 boleh baik balik tak gambar nie ekk..kalo bawak g kedai gambar buat touch-up2 bahagian yang rusak tu..??Harap2 boleh..

4)Bila kali terakhir anda tak puasa?

Hanya Allah Yang Tahu..

5)Lagu terakhir yang dengar?
Lagu Raya Anuar Zain feat Ellina di YouTube tadi..

6)Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ini?
Tidak buat apa2,sedang selesaikan Tag dengan penuh konsenstrasi..

7)Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama apa?

Eiiii..suka dipanggil dengan nama ape??Ummm..The Rainbow Princess.. ;-p

8)Tag lagi 7 orang tanpa rasa kekesalan..

 (Eisshhh..memang tak menyesal pun..Hehe..



Labels:


17 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Pemergian Yang Ditangisi
  • Potret Aidilfitri (2009)
  • Detik Terakhir Ramadhan..
  • Keje Ohhh Keje..
  • Dariku Untukmu..
  • Saya dapat Kad Raya.. :)
  • Sangat Cantik Masjid Nie!
  • Amalan Pada Malam Lailatul Qadar
  • Contest Ibu Damia..
  • Mencari Al-Qadr ( Lailatul Qadar )..


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati