TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Tuesday, September 15, 2009 / -3:12:00 AM
Saya dapat Kad Raya.. :)

Assalamu'alaikum..Tik!Tok!Tik!Tok!Jam berdetik..Pejam celik,pejam celik dah pun 25 Ramadhan,6 days left before Syawal..Betapa cepatnya masa beredar,begitu laju nya detik jam berlalu Ramadhan mulia semakin nak meninggalkan kita Syawal pula bakal menjelma tiba..Dlm sibuk2 bertarawih,berbuat ibadah cuba2 juga mencari waktu untuk preparation menyambut Syawal..Dalam sibuk2 buat persediaan..buat Biskut Raya,jahit2 Baju Raya masih ada juga yg tak lupa berkirim2 Kad Raya..!Tapi ada sesetengahnya yg tak berkesempatan utk mengirim Kad2 Raya melalui pos (Ohh..mungkin kah saya juga golongan yg tdk berkesempatan itu!?Hehe..) mungkin mengambil inisiatif lain utk mengirimkan 'tanda ingatan' di Aidilfitri nanti..Contohnya dengan cara merekabentuk sendiri E-Kad..macam di bawah nie,Kad Raya yg cantik2,comel2 belaka yg saya dapat daripada kawan2 blogging kat sini..Terime Kasihhhh bebanyak diatas ingatan anda semua..! :) Salam Aidilfitri..Maaf Zahir Batin..!




Kad Raya daripada Pak Cik,1st sekali nieh Kad Raya yang saya dapat..Hehe..
Malap Kad Raye nye sebab tak dapat bonus tahun nie katenye Pak Cik..Sabar yea Pak Cik..Jgn la sedih2..Chill Pak Cik Dot!



Kad Raya seterusnya drp Akak Nza & family!Akak..Mekasih banyak yea Kak, siap buat ucapan dedikasi lagi utk saya & rakan2 semua..Thanks,Akak! 

This one from Ummi Hanie..Sambil2 melayan her new baby Zaid pun sempat lagi createkan Kad Raya yg 'mahal' nie sebab ape tau..sebab ade 2 roses tu..Mane nak dapat tu.. :) Thanks a lot,Hanie!




 
Thanks for this Kad Raya,Hada..Cumel je 1 family..!Kau Muzik di Hatiku juge!
Jangan sentap2 yekk!Hehe.. ;)




Hoho.logo tu tetap tak lupa letak ekk..Kangkung same to U,if balik Kampung hati2 tambah2 pulak klu driving,kan..!Klu nek bas pesan dkt drebar tu suh bwk hati2,mcm tu juga lah klu naik flight..Pesan dkt Pilot tu.......Ehh!!??Hehe..Semoga Selamat Pergi, Selamat Pulang ye..Slmt Hari Raya..!





Mello..Slmt kelik ke Kelate!Jange lupo jaga diri demo baik2 deh..
Maaf Zahir Batin jugok..



 

Kad Raye yg sngt'cool'dr Encik Din! :)Nak duit Raye!Hehe..

Footnote: Tengah tunggu Kad Raya drp Amy Mastura yg tak pernah missed tiap tahun..Hehe.. 


Labels:


5 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Sangat Cantik Masjid Nie!
  • Amalan Pada Malam Lailatul Qadar
  • Contest Ibu Damia..
  • Mencari Al-Qadr ( Lailatul Qadar )..
  • Bibir Gothic Ku!!
  • Eksiden!Pandu Cermat..Anda Mampu Mengubahnya..
  • Lagu Syahdu Malam Ramadhan..
  • Selamat Hari Kemerdekaan Yg ke-52,Malaysia!Merdeka...
  • My New Blog!


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati