TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Thursday, September 3, 2009 / -3:31:00 PM
Bibir Gothic Ku!!


Salam..Pagi tadi saya pergi Bank, temankan Nenek amek 'pitih'.. :) Nenek amek pitih guna Buku..Jd kene lh pegi Bank,kalo tdk dkt ATM Machine pun boleh kuarkan duit kn..Lepas temankan Nenek, Ibu trs bg cadangan nk pergi shopping..Apa lg,ini cadangan yg x mampu ditolak..!Ibu dgn Nenek pakat shopping Baju Raya..Saya tak shopping Baju Raya..Yg tu nnt pegi dgn hubby..tp saya shopping tudung dgn kosmetik saje..(Pun pakai Raye jgk ke?Hehe..Actually Gel Foundation utk muke saya dh abis tu sbb saya niat nk beli Gel Foundation tu je..Tapi last2 bukan setakat Gel Foundation je yg saya beli sudahnye bende len saya borong jgk..Skali niat saya sudah lari daaa.. :p 

Dlm seronok tengok brg kosmetik dkt Avon tu(Saya mmg peminat setia Avon,Maybelline & Silky Girl..Brg kosmetik lain saya mmg x boleh pakai sbb tak serasi dgn kulit saya..Kecuali Compact Powder RZac Cosmetics..),saya dh pilih 1 Lipstick Avon yg baru..Salu kn kalo nk test warna Lipstick tu kn kite palitkan sikit dkt belakang tangan utk tengok wether warna tu match x dgn kulit kita atau x..Hmmm..Okey,tengok warna tu dh cantik,nampak mcm x gelap sangat,mcm light brown,so saya pun beli..Tp bile balek rmh,sapu dkt bibir alih2 jd warna lain plk,gelap..!Nasib baik saya sapu slow kalo kuat mmg Nenek saya pun boleh pingsan tengok bibir Cucu die serupa Gothic! 

Ayyoo..macamana ini..!?Sudah pakai kalu tarak buley tukar lg..Tu pun Nenek da ckp"Ya,Allah..Apa kala(kaler/warna)hang pakai nie Ieda???Macam orang sakit teruk..!"Haha..sori Nek,Cucu tersilap pilih kala..!Haha..Habis lh Raya tahun nie tema Gothic! :p 

 Bibir Gothic ku!Uwawaaa..
 
Dalam keta nunggu Ibu ngan Nenek pegi Bank..
 
Gel Foundation,Blusher,Purse Concentre,Compact 
Powder dan..dan Lipstick Gothic Malam Edan! : p

Labels: ,


12 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Eksiden!Pandu Cermat..Anda Mampu Mengubahnya..
  • Lagu Syahdu Malam Ramadhan..
  • Selamat Hari Kemerdekaan Yg ke-52,Malaysia!Merdeka...
  • My New Blog!


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati