TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Monday, November 2, 2009 / -12:14:00 PM
I apologize for the Inconvenience!


Salam..
1stly saya nak MINTA MAAF banyak2 kepada sesiapa yang tak dapat view Blog saya 2hari lepas..Mulanya saya set diz Blog to private mode sebab nak tukar layout..Saya suka dengan skin 'my blog garden' tu tapi sayangnya saya tak tahu macamana cara nak letak nuffnang ads dekat skin tu..So saya terpaksa lah tukar templates lain..and hari tu tengah cari2 templates lain saya pun dah letih..Fikir nak sambung keje2 nie keesokan harinya tapi saya dapat 1 berita sedih,jadi saya hold dulu kerja-kerja saya..Ikutkan hari nie pun saya tak tahu nak tulis apa sekat sini tapi tak kan lah saya nak terus biar Blog nie private terus sampai 2hari tanpa penjelasan apa-apa..Saya pun risau klu2 ada yang tertanya2 kenapa pulak Blog saya ditutup sementara..Jadi saya dah set Blog to public hari nie..I really apologize for the inconvenience!



Labels:


8 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Dahsyat Si Kecik Nie..
  • Gabra habis gara-gara...
  • Something New the Red one that really 'Caught My E...
  • Papadom & Suara Kekasih Memanggil2ku
  • Boleh Ajar Saya Makan Sushi????
  • Deepavali
  • Stephen Gately (R.I.P)
  • Desktop Deco!
  • Movie,Shashah,Buku & Pantai..
  • Gelak2..Geleng2..


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati