TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Tuesday, January 12, 2010 / -4:39:00 PM
Update My Childhood Photo Contest I

Bismillahhirrahmanirrahim..
Assalamu'alaikum..
Baru sehari tak hapdate belog nie rasa macam dah setahun tak berhapdate..Bukan saya tak mahu hapdate tapi kerana tuntutan kerja di pejabat membataskan kerja2 menghapdate belog ini..Balik jea ke rumah saya dah penat & letih..Semalam lepas balik dari pejabat terus jea bukak belog nie,rindu!!Huhu..Duduk lepak depan lappy sekejap lepas tu baru pergi mandi..Kesian lappy nie terpaksa menghadap saya yang busuk..Miahaha..Member2 blogger saya dekat sini pun mesti ada perasaan yang sama macam saya kan..rindu sangat dekat belog bila sehari tak jenguk,betol tak kawan2 sekalian??
Ohh..terlebey suda saya membebel..Actually,saya nak hapdate about Contest yang di organized buat julung2 kalinya oleh tuan tanah selama berbelog hampir sedekad 5bulan nie..Meh kite tangok list of contestants yang dulunya si tiny tot yang sekarang dah membesar bagai johan dengan sehatnya..Si tiny tot dah jadi gadis2 & wanita2 yang cantik,anggun lagi bergaya lah,dah jadi lelaki2 yang macho & stylo!Let's check it out!

List of Contestants (My Childhood Photo Contest)
1. Sizuka
2. Syahadah
3. Sabariah
4. Ummi Hanie
5. Daten Yusfarina
6. Siz Nza
7. Ash Miyuu
8. Taro
9. Suraya
10. Xtion Kamen
11. Eija
12. Fyka
13. Ohh..siapa kah yang bakal menjadi perserta yang ke-13 nie ya???


THANKS so much for joining the contest!
GOOD LUCK untuk semua contestants!

Kepada yang belum join contest nie,jangan tunggu2 lagi cepat pegi selongkar balik album2 lama tu,dah dapat gambar anda mase kucik dulu lekas2 tepek dekat Belog & tunggu Nas Ahmad sayaterjah ke belog anda!!


Labels: ,


19 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • F.T (Faizal Tahir) Superhebat!
  • Siapa Bakal Juara AJL24? (10 Januari 2010)
  • Banner XChange!
  • Makan Malam di Puncak Mutiara Cafe..
  • Quick Note: Regarding the Contest!(Segala Kesulita...
  • My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi!
  • Urgent!!Tolong Beri Pendapat atau Cadangan!A.S.A.P...
  • Mana Suami Saya Mak!!
  • Macam kena Pukau..
  • Contest Baru Pulak! ( Contest De Lour Mr Kamera X ...


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati