TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Thursday, January 7, 2010 / -12:00:00 AM
My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi!

Bismillahhirrahmanirrahim..
Assalamu'alaikum..Semua..
Setelah undian dibuat kelmarin iaitu pada 2 hari lepas & setelah dipertimbangkan segala cadangan daripada rakan2 blogger yang tersayang maka dengan ini saya mengisyhtiharkan bahawa 'My Childhood Photo Contest' dengan rasminya bermula!!Contest ini saya adakan sempena menyambut hari ulangahun kelahiran saya pada 13 Januari akan datang & anda semua dijemput beramai2 untuk menyertai 'My Childhood Photo Contest' yang akan berlangsung selama 2minggu ini..Okay,di bawah nie ada syarat2 & peraturan untuk anda penuhi berserta dengan senarai hadiah yang saya tawarkan.. :) Let's,check it out!
 



My Childhood Photo Contest

This contest will run from January 7 2010 to January 2010 (11:59P.M)..

('My Childhood Photo Contest' berlangsung selama 2 minggu sahaja so I urge U to hurry!)

Terms and Conditions of the Contest:

1. Add Url Link ( http://ieda2009.blogspot.com/) pada Bloglist@Blog Roll anda & anda juga diwajibkan untuk menjadi Follower http://ieda2009.blogspot.com/

2. Copy & paste banner di atas pada entry/posting anda bertajuk 'My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi!' & link kan ke ( http://ieda2009.blogspot.com/2010/01/my-childhood-photo-contest-by-pu3.html ) kemudian letakkan pula banner 'My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi!' bersama link ( http://ieda2009.blogspot.com/2010/01/my-childhood-photo-contest-by-pu3.html ) pada sidebar blog anda

3. Upload 2 keping gambar anda. 1 keping gambar anda sewaktu kecil/pada zaman kanak2 & 1 keping lagi gambar anda setelah dewasa.(TAMBAHAN: HAD UMUR DARI USIA BARU LAHIR PUN TAK APE & SEHINGGA 12THN SHJ..13-19 KEATAS TU DAH CONSIDERED TEENAGERS & ADULT,KEY.. :)
PERHATIAN: Hanya gambar anda sahaja ya,gambar orang lain adalah tidak dibenarkan samasekali
Anda diwajibkan untuk menceritakan serba-sedikit tentang gambar anda sewaktu kecil/pada zaman kanak tersebut ATAUPUN ceritakan mengenai kenangan yang tidak dapat anda lupakan sewaktu zaman kanak2 anda..

(Ada certain Blog yang saya tak dapat view gambarnya gara-gara line internet yang bermasalah sila e-mailkan gambar anda ke luvieda09@yahoo.com..Terima Kasih..)

4. Pemenang akan dinilai melalui gambar yang chumel,menarik & berjaya membawa saya & juri2 lain,mengenang kembali akan zaman ria kanak2 dulu.
Hanya 3 orang pemenang sahaja yang akan dipilih.Manakala bagi penyertaan yang ke-13,akan mendapat hadiah misteri! :)

5. Apabila semua syarat & peraturan telah dipenuhi, jangan lupa tinggalkan komen berserta URL link anda mengenai contest ini pada ruangan komen N3 My Childhood Photo Contest by Pu3 Pelangi! untuk memudahkan proses blog review.. ^_^


Hadiah2 yang ditawarkan:


Tempat Pertama: H/Phone Top-up RM30 + H/Phone Strap
Tempat Kedua: H/Phone Top-up RM20 + H/Phone Strap
Tempat Ketiga: H/Phone Top-up RM10 + H/Phone Strap

Hadiah Misteri Penyertaan yang ke-13: ??????????????? ^_*


p/s: Gd Luck,ehh!!
p/s: Actually,jenuh berfikir nak kasi hadiah ape??Last2 baru dapat idea nak kasi hadiah nie.. Harap semua berpuas hati dengan hadiah2 yang ditawarkan,yea..Nanti untuk contest2
yang akan datang :) InsyaAllah..saya kasi hadiah yang lain pulak,yea.. :)

Labels: ,


89 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Urgent!!Tolong Beri Pendapat atau Cadangan!A.S.A.P...
  • Mana Suami Saya Mak!!
  • Macam kena Pukau..
  • Contest Baru Pulak! ( Contest De Lour Mr Kamera X ...
  • Kerana 10 Sen..
  • 010110 My Lucky ( binary ) Number!Hihi..
  • **STICKY MODE**Top Commenter Contest
  • Memories of 2009 ( Welcome 2010! )
  • Al-Fatihah di atas Pemergian Bonda kepada Syahadah...
  • Happy Birthday to Nana..


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati