TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Friday, January 1, 2010 / -9:00:00 PM
010110 My Lucky ( binary ) Number!Hihi..

Assalamu'alaikum..
Bismillahhirhamanirrahim..
New Year 010110!Cantik tak nombor tu!Nampak macam binary code yang selalu programmer guna tu,kan!

Yessss!Ini adalah N3 pertama saya untuk tahun 2010!Bertuahnya N3 nie ye!Tuah yang tak dijangka & disangka juga terus datang bergolek2 sempena tahun baru nie..Hihi..1st,Alhamdulillah sangat sebab tak sangka saya boleh menang tempat Naib Johan dalam Top Commentators Contest yang dianjurkan oleh one of my closest frens dalam dunia blogging iaitu Tuan Punya Blog Ekspresi Dot Com yang berkulit putih gebu lagi peramah,Cik Puan Ummi Hanie!Bayangkan Top Commentators Widget T.C.C tu sampai weng2 dah gara2 terlalu banyak komen para peserta di Blog Ummi Hanie..Saingan paling sengit saya terima daripada rakan blogger iaitu Hans & juga Penaberkala..Dorang nie memang sangat2 komited,gigih & tak berputus-asa dalam mempertahankan ranking dorang dalam T.C.C!Tahniah kepada mereka berdua kerana berjaya kekal dalam top 3 'carta panas' hujung tahun!
I'm sooooo glad,dapat took part dalam contest nie!Trimas untuk Hanie coz organize Contest T.C.C nie,ya! :) Yezzaa..Selain daripada dapat berkenalan dengan rakan2 blogger dengan lebih rapat seperti Hans,Penaberkala & juga peserta2 lain..Dan secara tidak langsung dapat juga tambah knowledge saya!Baaaanyak..input yang saya kutip dekat Blog Ekspresi Dot Com..Artikel & info di Blog Ekspresi Dot Com very useful & interesting..Ada juga artikel2 Hanie yang lucu buat saya rasa nak ketawa!Muaahahaha..Wooppsss..!Behave,behave.. :p
Tuah ke-2 pulak memang lagi tak disangka2..Bayangkan lah 2,3hari terakhir nie memang saya busy mengontestkan diri dengan T.C.C jadi tak dapat lah nak blogwalking ke blog kawan2 yang lain,saya buat visit pun ikut dan lah mana yang sempat,jadi dah 2,3hari lah juga saya tak sempat jenguk blog Akak Nza blogger Mom yang juga merupakan rakan blogger yang close juga dengan saya..Beliau seorang ibu yang mempunyai 5 orang anak..Ape yang best nya beliau nie sangat sempoi & sporting tau!Kesahnya waktu saya melawat Blog Akak Nza malam tadi tengok2 Sis Nza da ade buat lebih kurang macam contest mencari top 10 commentators lah juga dekat Blog beliau..Terkujat jap tetibe je ade contest nie!Kak Nza memang pandai buat surprise ekk..Tapi ie nye lebih kepada macam cenderahati yang Akak Nza memang nak bagi kepada pengomen tegar Blog 4fn1mn Akak Nza sebagai tanda terima kasih/penghargaan kepada persahabatan & komen2 yang kawan2 Akak Nza beri selama Akak Nza berblogging.. :)  I'm so surprised bila tiba2 tengok nama saya pun ada termasuk dalam senarai Top 10 pengomen Blog Sis Nza nie..Waaaaaahhh!Tak sangka Ieda pun dapat cenderahati daripada Sis Nza jugak!!Sangat suka,lah!Huhu..Bestnye,syukur..syukur..Thanks,Akak! :) Mmwwaahh2x!So,saya rasa2 lah kan nombor 010110 memang membawa tuah lah bagi saya tahun nie! \^_^/


Labels: ,


11 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • **STICKY MODE**Top Commenter Contest
  • Memories of 2009 ( Welcome 2010! )
  • Al-Fatihah di atas Pemergian Bonda kepada Syahadah...
  • Happy Birthday to Nana..
  • Cabaran Level Master (TYVM 4 Ur Votes & Comments!)...
  • The Storm Warriors & Key's Char Koay Teow
  • Bercita2 Mahu Menjadi Jutawan Internet?Baca Ini!
  • Salam Ma'al Hijrah 1431H
  • Million Thanks!
  • Princess Kebaya Contest


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati