TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Wednesday, December 23, 2009 / -11:57:00 PM
The Storm Warriors & Key's Char Koay Teow

Assalamu'alaikum..
Owhhhhh..bestnya bila dapat keluar makan-makan & tengok movie!Nak-nak pula bersama-sama hubby ku terchenta..Dah lama tak dapat keluar dengan hubby coz lately nie dia sangat sibuk ..Kerja dari pagi sampai malam tak henti-henti..Hari nie dia dapat balik awal..Dengan tiba-tiba datang pula idea nak ajak hubby ku keluar pergi tengok movie..Bende nie tak plan pun, tup-tup datang je idea bernas nak pergi tengok movie nie,last minutes punye idea tu..nasib lah Encik Hubby cakap "No problem!Boleh.."Waahhh..terasa bagai ada pelangi dalam hati nie!
Since adik yang bongsu tu pun masih bercuti sem so kitorang pun ajak lah die join sekali..Kitorang pergi nonton movie "The Storm Warriors"..Mula-mula kitorang cadang nak nonton "Santau" tapi dek kerana adik tercayang saya nie yang agak takut-takut dengan cerita seram maka terpaksalah di batalkan hasrat nak nonton pilem "Santau"..So,kitorang ikut lah cadangan hubby ku,nonton "The Storm Warriors"..
Tapi..yang tak bley tahan tu sampai di pertengahan movie nie,Encik hubby ku nie da terlentuk dekat sebelah..Hailaa..kenapa awal sangat tido nie encik hubby??Maybe mengantuk sangat plus letih pulak tu kan sebab tiba-tiba Puan Isteri ajak keluar..Tu pasal lah terjadi kes tidur dalam panggung wayang..Kesian dia..Lepas kitorang dah bis nonton wayang jam pun dah pukul 7lebih..Dah masuk waktu Maghrib dah pun,so kitorang pergi menunaikan yang wajib dulu kemudian terus kitorang cari makan untuk isi perut yang dah berkeroncong sedari tadi..Kitorang makan-makan di Key's Char Koay Teow Seberang Jaya..Gendang-gendut tali kecapi,kenyang perut suka hati...Alhamdulillah..bila perut dah kenyang,kitorang pun pulang lah dengan hati yang gembira!


 Dah macam cerita komik "Hikayat Pedang Setiawan" 
dah cerita nie..Best tapi ending dia je buat kitorang
tak puas hati..Grrrrrrrr..

Aaron Kwok Si Hero sejati..Hihi..
 Photo Source: Encik Gugel


Key's Char Koay Teow..Sedaaaapppp..

Satay & Yong Tau Foo pun ada..


Labels: ,


12 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Bercita2 Mahu Menjadi Jutawan Internet?Baca Ini!
  • Salam Ma'al Hijrah 1431H
  • Million Thanks!
  • Princess Kebaya Contest
  • Bantu Saya Ubah Blog Saya
  • Teknik Trafik Level Master KamiBlogger ( Task ke-2...
  • Cabaran Level Master 2009 (FCU Community)
  • Penang, PISA Pikom PC Fair 2009
  • Top Commenter Contest Blog Ekspresi Dot Com!
  • Pesan Dari Bidadari Syurga (Pengalaman Abu Sulaima...


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati