TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Sunday, January 17, 2010 / -9:00:00 PM
My Childhood Photo Contest Update II

Bismillahhirrahmanirrahim..
Assalamu'alaikum & Hello to everybody..

Update terkini My Childhood Photo Contest!Tolak,campur,darab,bahagi tinggal lebih kurang dalam 3hari je lagi 'My Childhood Photo Contest' akan berakhir.. 
So,kepada siapa2 yang masih belom join contest nie & kepada yang bagai terdengar2 bisikan halus di telinga"Isshhh..nak join ke tak contest nie?Nak join ke tak nak?Nak ke tak nak?"tu,jangan lah tunggu lama2 coz time is running out!
Dari tarikh 7 Januari lepas sehingga ke tarikh 17 Januari 2010 so far,sebanyak..yat,yee,sam,say..bahasa kantonese la pulak 28 penyertaan telah diterima dari kalangan blogger2 sekalian..Baaaanyak..sangat gambar2 dengan berbagai2 aksi & gaya serta mimik muka plus cerita suka,duka,nakal giler semua ada..Ada yang kecik2 dah pernah merasa kesukaran,susah-payah dalam hidup..Tu cerita yang sedihnya..Ada juga kisah yang menakutkan bila ada yang nyaris2 dikejar anjing!!

Haiiihh..seram..!Cerita kanak2 paling nakal la yang paling banyak saya jumpa..Yang terlebey suda nakalnye sampai letak kucing dalam peti ais pun ada!MasyaAllah..kesian kucing tu..Memang nakal betol anda2 semua nie waktu kanak2 ye..Ye la kecik lagi kn waktu,mane la tau ape2..

So,di bawah nie ada name list peserta2 setakat 17 Jan 2010(seperti yang tertera pada sidebar kiri belog saya)yang belog2 mereka telah di review..Kita saksikan:

Hadiah Mis3..Tahniah!)

Minta Perhatian Peserta2 Ini:

1. Cik Lady-Tolong saya Cik Lady..Saya nak drop comment,comment button belog Cik Lady disabled,nak tinggalkan pesanan,shoutbox pulak tak ada..Gambarnye pulak saya tak nampak..Aduhai..macamane nie Cik Lady?Cik Lady..kalau Cik Lady baca nie..bantu lah saya ya,Cik Lady..Hubungi saya dengan segera Cik Lady..Terima Kasih..

2. Cik Sya Ar- E-Mail yang Sya kirim tu tak ade attach ape2 gambar atau fail pun..Nanti tolong e-mail lagi sekali ya..Thanks.. 
 
Kepada peserta2 yang diminta untuk mengirimkan gambar nya melalui e-mail & yang belum E-MAIL kan lagi gambar nya kepada saya diharap segera lah berbuat demikian..Sekiranya ada yang namanya TIDAK KELIHATAN pada senarai di atas sila lah MAKLUMKAN kepada saya..Bimbang jika ada penyertaan anda yang TERLEPAS dari PANDANGAN saya..Sekian..Terima Kaseh..

Labels: ,


17 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Contest Eksperimen Bahasa Miss N
  • Aduan kepada Ketua Kampung
  • I'm speechless..
  • 13th of January 2010 (Its My Birthday!)
  • Update My Childhood Photo Contest I
  • F.T (Faizal Tahir) Superhebat!
  • Siapa Bakal Juara AJL24? (10 Januari 2010)
  • Banner XChange!
  • Makan Malam di Puncak Mutiara Cafe..
  • Quick Note: Regarding the Contest!(Segala Kesulita...


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati