TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Friday, December 4, 2009 / -7:14:00 AM
Apa nie!!!??Kenapa jadi macam nie!!??

Benda nie da jadi since semalam lagi, fikir nanti akan jadi okey la balik tapi tengok2 sampai ke pagi nie pun still tak betul lagi..Puas dah cari apa prob benda Follower Gadget nie jadi macam nie tapi masih menemui jalan buntu..TOLONG LAH SAYA..KENAPA NIE ENCIK GOOGLE BUAT SAYA MACAM NIE!!??????????????????????????

 
Nie yang masih normal

Nie yang paranormal!?
Lepas tu, Blog yang saya FOLLOW tu dah jadi seolah2 seperti saya TAK PERNAH FOLLOW..Padahal dah berabad2 berkurun masihi lagi dah saya Follow Blog kawan2 nie..


Tengok..contoh dekat Follower Button Blog Bie nieh..Saya kena re-follow balik..Bayangkan..kalau 1 boleh lagi la tapi bukan 1,2 atau 3..Banyak lagi Blog kawan2 yang saya dah follow saya nak kena re-follow balik!?Macamana nie..Mati lah saya camnie oihh!!!


Labels: ,


10 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Nana
  • Astro Boy!!
  • The Twilight Saga: New Moon!(Team Jacob! ;p )
  • Eid Mubarak!
  • Persiapan Menyambut Aidiladha part III!
  • Persiapan Menyambut Aidiladha part II!
  • Thanks Galaxie!
  • Tadaaaa!Nie dia..
  • Persiapan Menyambut Aidiladha..
  • Last Words of Prophet Muhammad SAW


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati