TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Thursday, December 3, 2009 / -10:28:00 AM
Nana

**Tinkle** I got 1 new SMS..Pepagi lagi dah ada SMS nie..!?Umm..I tot maybe,my hubby yang SMS..If dia dah sampai tempat keje,usually my hubby mesti akan SMS bagitau yang dia dah sampai..Tapi..hubby baru je texting saya(di pejabat)bagitau yang dia baru nak kuar rumah pegi keja takkan dah sampai kut!?Jauh jugak nak ke tempat keja tu..Nek Jet ke ape!?
Bukak tengok,rupa2nya SMS tu dari Nana( diantara kawan blogger/ibarat seorang adik yang saya kenali..Nana yang baik & peramah)Saya pun baca..Ehh..suddenly,ayat sedih pulak kuar nie!Haishhh!?Ape dah jadi dengan Nana nie?!(Cuak pulak dah)Saya sent balik SMS dekat Nana,tanya Nana.."Nana,nie kenapa sedih-sedih pulak nie???"and then selang beberapa minit,Nana replied"Internet dekat tempat kerja Nana dah kena blocked,sedey.."(Rupa-rupanya)(Ayyoo..bikin jantung berdebar betul Nana nie!)Haila..Internet dah kena blocked ke..So now,Nana cannot blogging like usual,lah..Hurrmm..kesian Nana..Patut la dah 2hari tengok tak berupdate Blog Nana tu..Nana..bile Nana nak beli P1 Wimax Broadband??
Cepat la pergi beli boleh nanti Nana kembali berblogging..(Nana..jangan lupe pegi Cyber Cafe,okey!)Rindu dengan celoteh Nana tu.. :( So, lepas nie  kalau ada kawan2 yang tengok Blog Nana tak berupdate tu, harap maklummm..

p/s: Ohh..Nana ada minta saya kirimkan salam untuk kawan-kawan yang mengenali dirinya..
p/s: Gonna Miss You,Nana.
 


Labels: , ,


31 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Astro Boy!!
  • The Twilight Saga: New Moon!(Team Jacob! ;p )
  • Eid Mubarak!
  • Persiapan Menyambut Aidiladha part III!
  • Persiapan Menyambut Aidiladha part II!
  • Thanks Galaxie!
  • Tadaaaa!Nie dia..
  • Persiapan Menyambut Aidiladha..
  • Last Words of Prophet Muhammad SAW
  • Ribut Salji di Kuala Lumpur??


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati