TINTABICARAHATI
Disclaimer

Hi.
IF YOU HAVE ABSOLUTELY NO IDEA WHERE THIS IS, fyi,THIS IS
Tinta Bicara Hati
My Blog,my opinion. If U dun like it though.. Pls leave then. To stalkers..I mean 'she & her frens'.. (You know who you are), you are UNINVITED here.. So,go away!!!!Get your life!!

Profile

Lady E, January 1984,
Small Town, Malaysia.

Obsessed with TV Shows,
Supernatural, Big Apple Donuts,Secret Recipe,Books, Mags.


I hope We will be friends
as long as stars twinkle in the sky..
'till the oceans run dry
& 'til the day I die..InsyaAllah.."

XOXO
Lady E
.


My Shining Stars




Tagbox




BlogEntries
» Tuesday, February 2, 2010 / -11:58:00 PM
Sesi Photoshot & Jadual Lakonan

Bismillahhirrahmanirrahim..
Assalamu'alaikum & Hello to all..
Lepas nie mungkin saya akan agak busy hingga mungkin tak sempat pun untuk update belog..Blogcrawling saja lah lepas nie..(Crawling pun crawling lah..)Sekarang hidup saya dipenuhi jadual lakonan yang padat & juga sesi photoshot dengan majalah2 popular di Malaysia & Luar Negara..(Wakaka..Opss!Ada ke orang nak percaya!?!)
Haha..No lah,I was only kidding!! :) Nak tau apa program saya dari minggu lepas,hari ini & untuk hari2 seterusnya yang kedengaran seperti busy bagai mengalahkan kan PM (Prime Minister) tu??Mari kita saksikan bersama apakah xtvt glamer tersebut..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tom-Tom Bak Aznil :-P


Photoshot bersama Majalah Vogue

Yang sebenarnya tiada pun jadual lakonan mahupun photoshot,tipu je gossip2 tu semua.. :-p Lain lah kalau wajah saya ala2 Pan Asian atau pun potongan badan bak Maya Karin boleh la muka nie masuk TV & Majalah,kan..
Sila lihat gambar di atas tu tengah kembang kempis idung tak cukup napasssss!Letehhhhhh..penaatttt..berjogging minggu lepas..Gigih tak saya?Actually lama dah tak jogging,nie baru je start balek minggu lepas..Berat badan saya nie macam YOYO la..Hemmphhh..Hari pertama berjogging masih okay,masuk hari ke-2 kaki mula rasa sakit2..Takper,teruskan lagi usaha,Ieda!(Motivasi diri sendiri!)





No more Bege & Cakes.. :(
Hanya ada Oat Krunch & Low Fat Milk
(Foto ihsan Gugel)

Fikir nak jogging lagi hari nie TAPI tak dapat sebabbbbb..hari nie saya baru mula Kelas Jahitan!Horraayyy..lepas nie boleh la saya jahit baju sendiri.. :-D Kelas Jahitan tu habis lewat pukul 6:30petang so tak sempat la nak berjoget berjogging.. :( Hari nie belum mula menjahit lagi,maybe besok baru mula..Cikgu Ifah dah suruh saya beli kain cotton untuk menjahit esok..
Cikgu Ifah suruh saya salin nota lepas tu
  tiba2 kena suruh melokis pulak..Dah bertahun2 tak melokis,terketar2
jugak tangan nie nak melokis

p/s: Harap2 tak ada lah jarum yang patah,besok!Amin.. :)

Labels:


25 comments
▲ Back to top


MusicBox





Nuffnang



Recents

  • Lucky Draw di Belog Enchik Mietos
  • Dakoo Sedang Memotivasikan Diri
  • My Childhood Photo Contest Result!
  • Saya Buntu! ( My Childhood Photo Contest Result )
  • Penyertaan 'My Childhood Photo Contest' telah Ditu...
  • Saya Nak Follow tapiiii..
  • My Childhood Photo Contest Update II
  • Contest Eksperimen Bahasa Miss N
  • Aduan kepada Ketua Kampung
  • I'm speechless..


  • Flashbacks

    August 2009 September 2009 October 2009 November 2009 December 2009 January 2010 February 2010 March 2010 April 2010


    Loves

    ♥Adol ♥Adjla ♥Alynn ♥Anis ♥Areman ♥Asada ♥Ateh ♥Auna ♥Ayu ♥Baiti ♥Bie Azreena ♥Bulan ♥Cik Dara ♥Dhada ♥Eryatie ♥Hada ♥Hanie ♥Hans ♥Iffa ♥Javabis ♥Ken Wooi ♥Lisa ♥Maisarah ♥Mat Ju ♥Mbak Nura ♥Mr Suhaimi ♥Morika ♥Nana ?Naz ♥Notes from the Clinic ♥No Warez ♥Pangkin 4 Rest ♥Rampage ♥Sis Nza ♥Sis Syuhada ♥Sizuka ♥Surie ♥Wawa Syaida ♥Yana
    Tinta Bicara Hati